top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ubisoft сподели повече информация за The Division Heartland

Ubisoft пусна шестминутен видеоклип, в който показва геймплей от The Division Heartland - изцяло ново безплатно PvPvE преживяване, което се развива във вселената на The Division.

 
The Division Heartland
 

В Heartland играчите ще трябва да защитават градчето Silver Creek, докато се движат по улици, пълни с врагове. Ще има и система от класове, включваща Weapons Expert, Medic и Survivalist - всеки с уникални способности. Ubisoft отбелязва, че играчите ще имат предимство, когато работят заедно и общуват ефективно.

Друга показана механика е функцията за обезводняване, която често присъства в survival игрите. В Heartland играчите трябва да управляват нивото си на хидратация, като пият незамърсена вода. Heartland ще предлага и споделена оперативна база, която ще позволи на играещите да се подготвят за мисии и да общуват.Всеки може да се регистрират за предстоящата затворена бета на The Division Heartland за PC. Освен това Ubisoft потвърди, че ще има още новини за играта това лято.


The Division Heartland все още няма дата на излизане, но ще се появи за PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S и PC по някое време в бъдеще.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

14 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page