top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ultimate Sackboy ще пренесе героите на Little Big Planet на мобилни устройства

Ultimate Sackboy е 3D runner, базиран на Little Big Planet и ще бъде достъпен на мобилни устройства с Android и iOS, обяви разработчикът Exient в съобщение за пресата. Вече можете да се регистрирате предварително за играта в Google Play и App Store преди нейното световна премиера на 21 февруари.

 
Ultimate Sackboy
 

Лицензирано сътрудничество между Sony и Exient, Ultimate Sackboy поставя Sackboy, титулярния герой на Craftworld, в сърцето на Ultimate Games. Следвайки стила на мобилните рънър игри като Subway Surfer или Temple Run, вашият герой автоматично ще тича по трасе с три ленти, събирайки каквото можете, като същевременно избягвате препятствия, които ще ви нокаутират с един удар.


Използвайки сензорния екран, вие ще можете да контролирате своя герой и в коя лента се движи, като докосвате и плъзгате, за да скачате, да плетете и да се гмуркате, за да избягвате клопки, да избягвате препятствия и да получавате бонуси, за да трупате повече точки. Ще можете да използвате реквизита покрай пътеката, като например можете да вземете временно усилване на силата, за да се превърнете в неразрушима търкаляща се топка. Наградите, базирани на представянето, могат да се използват за отключване на набор от много костюми и опции за облекло, за да персонализирате героя си.

Както всички мобилни игри, ще има безкрайно количество предизвикателства за изпълнение, за да отключите повече награди. Играчите на Ultimate Sackboy ще могат да участват в ежедневни дуели срещу други играчи. Познати врагове от игрите на Playstation отново ще ви дадат селекция от оригинални светове за писти, базирани на Little Big Planet.


Старите трикове са най-добрите трикове, когато става въпрос за мобилни игри. Връщайки се почти десет години назад, Sonic Dash все още разполага със същия формат, познат на мобилните геймъри. Предвид недостатъчната производителност на Sackboy на компютър, мобилен рънър за феновете на Little Big Planet може да бъде точно това, от което се нуждае франчайзът.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

14 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentarer


bottom of page