top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Vivid Knight идва за Switch

Asobism пуска своята roguelike приключенска игра Vivid Knight на Switch, според списъкът в eShop. Изданието е насрочено за 17 януари 2022 г.

 
Vivid Knight
 

Играчите на Vivid Knight обединяват сили с рицари, които са били променени в бижута от ръката на черна вещица. Играта включва подземие, което се променя с всяко ниво. Крайната цел е да победите Черната вещица и да освободите рицарите от техните бижута.


Бижутата влизат в игра, тъй като могат да бъдат добавени към вашият игрови екип и като придобиете дубликати, можете да надстроите техните статистики. Всяко бижу има различна сила, която може да се използва в битка. Чрез смесване и съчетаване на цветовете и символите на бижутата, можете да активирате различни ефекти и да изградите уникален екип.


Друг аспект на Vivid Knight включва аксесоари, които също могат да бъдат намерени в подземието. Те предлагат различни ефекти, когато са оборудвани, давайки на вашия екип допълнителен тласък.


Можете да разгледате по-отблизо Vivid Knight с трейлъра:

Vivid Knight ще се продава само дигитално в Switch eShop за $14,99.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentarer


bottom of page