top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Може да получим всички игри на Gears of War за PC

Според нов доклад, Microsoft планира колекция Gears of War в стила на популярната Halo: Master Chief Collection – която вероятно ще включва поне оригиналната трилогия и най-накрая ще доведе Gears of War 2 и 3 на компютър – ако слухът е правилен.

 
Gears of War
 

По всички сметки Halo MCC беше невероятно успешен на компютър, така че няма да изненада хората твърде много, ако Microsoft представи нещо като Gears of Wars Marcus Fenix ​​Collection на Xbox Showcase около Summer Game Fest следващият месец. Това би било добра сделка особено за феновете на компютрите, тъй като подобни на Gears of War 2, 3 и Judgement – ​​от Outriders и разработчика на Bulletstorm, People Can Fly – не са лесно достъпни на тази платформа.


Докладът за колекцията на Gears of War идва чрез последния епизод на подкаста на XboxEra, по-специално чрез Ник ‘Shepshal Nick’ Baker. Baker беше обсъдил слуховете за поредица на Microsoft, получаваща „ нещо от типа на Master Chief Collection“ в предишен подкаст, но сега той го потвържди - Gears of War.


Въпреки че не го назовава конкретно, Baker потвърждава, че всички в чата им са го познали, всички казваха Gears.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

32 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page