top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ще се превърне ли The Matrix Awakens в пълна игра?

Теории се развиват, тъй като „The Matrix Awaken“ се премахва от списъка на 9 юли 2022 г. без причина. Възможно ли е да има пълна игра?

 
The Matrix Awakens
 

Epic разкриха и пуснаха The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience по време на The Game Awards през 2021 г. Демото беше предназначено да покаже силата на двигателя и това, което те описват като „бъдещето на интерактивното разказване на истории“. Наскоро беше обявено, че демото ще бъде премахнато от витрините на PlayStation и Xbox на 9 юли 2022 г.


Въпреки че Epic не публикува изявление относно причината, поради която ще премахнат демото, те обявиха следното:


Все още не сте изследвали The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience? Все още има време! Технологичната демонстрация на UE5 ще бъде налична в магазините само до 9 юли. Изтеглете я преди тази дата и все още ще имате достъп до демонстрацията в бъдеще – или я изтеглете отново, ако сте я изтрили от конзолата си.

Понастоящем демото е достъпно само през PlayStation 5 и Xbox Series X и S, така че е важно да се отбележи, че след като изчезне от витрините на двете платформи, ще изчезне завинаги.

The Matrix Awakens

В демонстрацията играчите играят като човешки съпротивител, който участва във високоскоростно преследване заедно с Нео и Тринити, докато те са преследвани от агенти. С някои връщания към оригиналните филми на Матрицата и изпълнено с екшън преследване с коли, демонстрацията наистина въплъщава екшъна и научно-фантастичното забавление на франчайза. Следвайки последователността на преследването, играчите могат да изследват средата, на която са свидетели, като могат да превключват между перспективи от първо и трето лице, както и да изследват някои от функциите на Unreal Engine 5.


Съ-създателят на франчайза „Матрицата“ Lana Wachowski написа демо изживяването с участието на Keanu Reeves и Carrie-Anne Moss, пресъздаващи съответните си роли като Нео и Тринити.

The Matrix Awakens

Имаше много теории, които циркулираха защо демо изживяването е премахнато от витрините на PlayStation и Xbox.


Както при повечето игри, първата възможност е да има проблем с лиценза. Ако компанията не е в състояние да осигури правилното лицензиране за изживяването, ще трябва да го извади от пазара, както и да се справи с проблемите с авторските права.


Другата причина, предпочитана от феновете, е, че ако Epic или друга компания има пълна игра, базирана на The Matrix Awakens, те ще трябва да свалят демото в подготовка за обявяването или пускането на играта. С неотдавнашния филм, който отново предизвика благосклонност и интерес към франчайза, феновете се надяват, че ще има нова Matrix игра в производство.


Тъй като първият филм на Матрицата беше пуснат през 1999 г., прекрасно е да се види колко добре остаря франчайзът през последните 23 години. Въпреки че наскоро бяхме удостоени с филм в допълнение към франчайза, една игра без съмнение би развълнувала дългогодишните фенове, особено в красивия и модерен Unreal Engine 5.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download28 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page