top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴵ

Въпреки иновациите си, Xbox Game Pass все още изостава като избор пред Playstation Plus

Независимо високият брой продажби и иновации, Playstation Plus продължава да оглавява класацията като предпочитаният game subscription.

 
 

Войната между конзолите е всеизвестна постоянно нажежаваща се новина вече над 25 години. Всяка иска да доминира и да изпреварва конкуренцията, но дали досегашното ѝ реноме ще позволи това да се случи ? Xbox Game Pass поглегднато на хартия изглежда като по-заслужаващата парите ти опция, но числата в статистките на продажбите сочат коренно различни стойности. Xbox, имайки се в предвид, че е на Microsoft предлага своите опции, отстъпки и иновации както на конзолния, така и на компютърния пазар - нещо което Playstation все още не предлагат. В стремежа си Xbox да бъдат отново релевантни и на върха на класацията както преди години, те все още ще трябва да работят усилено докато постигнат тази си цел, тъй като статистиките сочат, че техният абонамент има продажби от едва 25 милиона. Това ги поставя на трето място, като пред тях водят с много, на първо място Playstation с 48 милиона и Nintendo със своите удивителни 35 милиона продажби. Едно е сигурно обаче, EA остават на дъното на класацията със своите скромни 12 милиона продажби.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


84 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page