top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Xbox потребителите вече могат да стриймват в Twitch от dashboard-а на конзолата

Microsoft спази обещанието да подобри предаването на живо в Twitch на конзолите Xbox.

 
Xbox Twitch
 

От днес собствениците на Xbox Series X/S и Xbox One могат да предават поточно в Twitch директно от dashboarda. След като свържете акаунта си с Twitch, просто трябва да изберете опцията „go live now“, за да започнете излъчването. Освен това имате достъп до някои удобни за стриймър опции, включително битрейт, разделителна способност, заглавие и отделни аудио нива за вашата игра и микрофон.


Интеграцията е достатъчно интелигентна, за да постави на пауза автоматично вашата сесия и да промени заглавията на предаването, ако превключите игрите, и можете да решите дали искате зрителите да чуват вашият парти чат. Вашите приятели от Xbox също могат да изберат да получават сигнали, когато отидете на живо в Twitch.


Microsoft затвори Mixer преди близо две години, оставяйки потребителите на Xbox без интегрирана опция за предаване на живо. Приложението Twitch запълни тази празнина, но изисква значително повече стъпки.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

46 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page