top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Xbox вече има Twitch канал на жестомимичен език

Xbox вече има втори канал в Twitch, посветен на излъчвания на жестомимичен език.

 
Xbox Wire
 

Екипът на Xbox Play има ежедневни потоци в основния канал на Xbox Twitch. От април екипът си партнира със Sorenson (комуникационна компания с най-голямата глобална база за преводачи) за стартиране на специален ASL канал с около 25 часа предавания седмично. Това следва включването на поддръжка на жестомимичен език във Forza Horizon 5 – както американски, така и британски.


Новината идва като част от по-широките функции за достъпност на Microsoft на Xbox по време на честването на Глобалния ден за информираност за достъпността.

Публикация на Xbox Wire от Anita Mortaloni, директор по достъпността в Xbox, подробно описва новите функции и подчертава ангажимента на Microsoft към достъпността.


Нова актуализация позволява на играчите да търсят и филтрират по маркери за функции за достъпност в магазина на Xbox. Те бяха добавени миналата година, включително подобни на регулируема трудност, визуални опции и пренасочване на входа. Указанията за достъпност на Xbox бяха актуализирани, за да включват най-добри практики за психично здраве, включително информация за представяне и предупреждения за съдържание. Има и нов ресурсен център за достъпност на игрите за разработчици.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download20 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Yorumlar


bottom of page