top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Final Fantasy VII Remake и римастър на Alan Wake се появиха за кратко в Epic Games Store

Внимание, фенове на Final Fantasy VII и Alan Wake! В Epic Games Store имаше листинг за римейка на Final Fantasy VII, както и за римастър версия на играта Alan Wake, която оригинално излезе през 2010-та година. Информацията е била забелязана от известния Twitter потребител Wario64, който се натъкна на сайта EpicData Tracker, където е изникнала информацията относно двете заглавия. Било забелязано как кодиран листинг в Epic Game Store добавя папка за запазване на данни в облак. Подобно нещо се случило и с друг листинг, който пък разкрил информация за Final Fantasy VII.


Final Fantasy 7 Alan Wake Epic Games Store

Важно е да се отбележи, че през април свърши периодът на еклузивност на римейка на Final Fantasy VII, след като дванадесет месеца играта беше достъпна само за PlayStation конзоли. Square Enix не са правили официални изказвания по адрес на излизането на римейка за други платформи. В момента също така не е известна дата за излизане на компютърна версия на римейка на Final Fantasy VII, но неотдавна Square Enix пусна PC версии на всички заглавия от поредицата Kingdom Hearts и те се намират в Epic Game Store от 30-ти март. Remedy, от своя страна, имат договор с Epic Games за множество проекти, така че има огромна вероятност Final Fantasy VII Remake и римастър на Alan Wake да се появят в дигиталния магазин. Просто е въпрос на време.


В момента листингите, папките и всякаква информация за римейка на Final Fantasy VII и римастър версия на Alan Wake са премахнати от EpicData Tracker. Няма официална информация от Square Enix и заглавията не са официално потвърдени, но изглежда подозрително, когато изтече подобна информация и после тя бива скрита.

55 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page