top of page
  • Снимка на автораLameGame

Phasmophobia получава ъпдейт по случай 1-вата си годишнина

Разработчиците от KineticGames ще отбележат първата годишнина на Phasmophobia с ъпдейт на играта, кръстен “Anniversary update”.

Phasmophobia

Най-значимото подобрение от ъпдейта е преобразяването на журнала. Журналът е основният източник на информация в Phasmophobia, който ни снабдява с улики, снимки, информация за духовете и много повече. След подобрението журнала е по-удобен за използване: може да се зачеркнат улики в страницата с доказателствата за духове, достъп до пауза-менюто директно от журнала, и промяна на всички настройки, използвайки журнала.

Ще има и още малки промени, като опцията да се види типа на духа, ако се провалите на мисията. Също така вече няма да се отнемат 10$ за провален договор, а вместо това ще получавате застраховка спрямо трудността, на която сте

Някои от подобренията ще оправят част от гличовете, които позволяваха по-лесното избягване на духовете. Глича, който позволява на играчите да си скрият главата в нещо, с цел избягване на духа, също е махнат. Няколко от местата, които духовете нямаха достъп, също са премахнати. Може да посетите страницата на Phasmophobia в Steam за пълен списък на промените.

Последният ъпдейт от KineticGames получихме през август месец с името “Exposition". В него бяха добавени два нови вида духове - TheGoryo и Myling. Играчите могат да използват новия уред за проследяване наречен The DOTS Projector.

Phasmophobia е неочакваният хит на 2020-та година, който спечели BestDebutGame на GameAwards 2020. Играта продължава да бъде успешна и през 2021-ва година, като играчите очакват с нетърпение ъпдейта свързан с Хелоуин, който беше обещан от KineticGames в забележките към новото съдържание.

51 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page