top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Шеф на Xbox може би потвърди нова Fallout игра

Въпреки че Bethesda не е официално обявила тази новина, изглежда, че компанията може би работи по нова част от RPG франчайза. По време на интервю, докато говореха какво да очакват геймърите да се появи в Game Pass, шеф на Xbox специфично спомена името Fallout, въпреки че никакви слухове няма до този момент.


New Fallout Game

Интервюто е на GamesRadar+ и в него Бен Декър (Ben Decker) май без да иска да потвърди, че се разработва нова част от пост-апокалиптичния франчайз. Името "Fallout" не за първи път идва от устата на Декър, след като и преди в интернет го е споменавал. Другите два франчайза, за които говори Декър са Halo и Forza, които ще получат нови части. Така че е доста странно именно Fallout да се нарежда сред тях. Случайност? Възможно е.


Факт е, че след покупката на Bethesda, Microsoft търси най-различни варианти да развие още повече популярността на Game Pass и да привлече нови абонати. Нова Fallout игра изглежда доста добър ход, след като има все още верни фенове, въпреки катастрофалната Fallout 76. Ако тази новина се окажи истина и Декър се окаже прав, кога ли може да видим тази нова игра? Все пак Bethesda са доста ангажирани със Starfield, както и с The Elder Scrolls VI. Така че кой знае кога може да се случи това. Слухове се въртят из интернет пространството, в които се говори, че Obsidian може би разработва продължение на може би най-обичаната Fallout игра, New Vegas.

62 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page